• Head Office, Jeddah , Saudi Arabia
 • Sunday-Thursday
  8:00 am - 5:00 pm
close
Home Blog kimchi final, un astfel de delicios, promit!
May

kimchi final, un astfel de delicios, promit!

kimchi final, un astfel de delicios, promit!

Pe de altă parte, am și zile în care nu pot părea să părăsesc bucătăria pentru că sunt pe o rolă care fac mese sau că fac pauze chiar când încep să -mi fie foame pentru prânz sau că iau un cuplu Respiră profundă înainte de fiecare masă pentru a fi prezentă.

Oare dintre aceste scenarii sună adevărat pentru tine? Dacă da, grozav, nu sunteți singur și sunteți un om complex care trăiește viața și face tot posibilul. Doar pentru că nutriția și sănătatea este profesia mea, nu fac din propriile mele abilități, strategii și cunoștințe un bilet de aur pentru a lua acțiuni „optime”.

Un instrument care a fost într -adevăr transformațional pentru mine, este o bună planificare a mesei ole! Mulțumesc vibrațiilor NS pentru planificarea mesei, pentru că dacă nu aș face planul de masă în weekend, mi -ar fi cu adevărat dificil să exersez ceea ce predic! Planificarea mesei a fost un salvator pentru mine când vine vorba de a face câteva mese în weekend, așa că știu că mă pot baza pe o masă care este hrănitoare și ușor de bici.

Majoritatea meselor mele, cum ar fi prânzul și cina, provin din aceste alimente preparate pentru masă pentru a le ușura, iar micul dejun este, în mod normal Atât de delicios!

Ceea ce am găsit funcționează cel mai bine pentru mine și stilul meu de viață vizează 3 mese abundente pe zi, voi gusta între dacă îmi este foame, mă voi hidrata cât pot Când îți place să bei ceai) și îmi place foarte mult dulciurile, așa că adăugarea în ciocolată, fructe sau orice îmi place în timpul serii este un lucru obligatoriu pentru mine.

Întrebări de a -ți pune

Ori de câte ori vă împiedicați de aceste postări „Ce mănânc într -o zi” de la oricine de pe social media, care include și profesioniști, trebuie doar să vă întrebați câteva lucruri! Primele lucruri mai întâi:

 • De ce mă angajez cu acest conținut sau îl caut?
 • Caut inspirație pentru a mânca sănătos pentru a -mi hrăni corpul?
 • Caut comparație pentru că simt că nu „fac suficient”?
 • Dacă împărtășesc acest lucru cu oamenii, caut validare că o fac „corect” sau caut o comunitate care să -mi susțină noile obiceiuri?
 • Cum mă face să mă simt implicarea cu asta? Mă simt inspirat, fericit, gata să gătesc sau simt vinovăția, rușinea, lipsa?
 • Acest conținut mă hrănește în vreun fel? Emoțional, fizic, mental?
 • Ce acțiuni mă va încuraja să iau sau nu să iau? adică vă va ghida să gătiți mese sănătoase din hrănire sau distracție? Sau vă va ghida să gătiți mese sănătoase din comparație sau „ar trebui”?

Veți observa că unele dintre aceste întrebări sunt foarte similare cu ușoare modificări pentru a vă ajuta să faceți check-in cu sănătatea dvs. mentală, emoțională și spirituală atunci când căutați sau împărtășiți acest tip de conținut.

contribuie

Îți place să împărtășești acest conținut cu comunitățile tale sau urmărești/citești postările altor popoare „Ce mănânc într -o zi”? Cum te fac să te simți dacă te angajezi cu ei? Mi -ar plăcea să învăț de la tine care este experiența ta cu acest tip de conținut/educație.

Dacă aveți vreodată nevoie de ajutor sau asistență pentru a stabili o relație sănătoasă cu alimentele sau pur și simplu să vă dați seama cum să mâncați mai sănătos pentru a vă îmbunătăți sănătatea, atunci sunt un e -mail! Vezi aici programele mele de coaching.

mulțumesc!

resurse care pot ajuta:

Dacă tu sau cineva pe care îl cunoașteți are nevoie de îndrumare, vă rugăm să împărtășiți aceste resurse.

 1. http://www.heretohelp.bc.ca/factsheet/eating-disorders
 2. https://www.nationalatingdisorders.org/help-support/contact-helpline
[

Nourishing Muesli este o rețetă clasică muesli, care sper că vă veți bucura la fel de mult ca mine pentru micul dejun sau ca o componentă rapidă pentru a adăuga nutrienți la un desert ca înghețata. Granola este o lovitură pe bolurile de smoothie, cu lapte de nuci de casă sau de mână, dar Muesli este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru o rețetă sănătoasă rapidă, folosind capse de cămară precum nuci și semințe. Nu mai vorbim, este atât de ușor să faci un lot mare pentru a vă dura câteva săptămâni, dacă nu chiar o lună, în cămară!

Această rețetă mușli hrănitoare se numește hrănitoare dintr-un motiv-este hrănitoare, densă cu energie, delicioasă și atât de ușor de făcut. În SUA, suntem cel mai familiarizați cu Granola și, de obicei, ne gândim la ea ca la un tratament sau la cereale pentru micul dejun, dar Granola are o soră care este foarte asemănătoare și la fel de delicioasă. Muesli a crescut rapid în popularitate aici în SUA și din motive întemeiate – este delicios!

ce este muesli?

pronunțat ca „Muse-Lee”, este un amestec necoapte de nuci, semințe, cereale, fructe uscate și mirodenii. Muesli poate fi amestecat cu lapte de nuci, iaurturi, sucuri de fructe sau mâncat de la sine. Este un fel de mâncare foarte popular în Elveția și Germania ca mic dejun ușor și este, de asemenea, o sursă excelentă de nutriție.

Care este diferența dintre granola și muesli?

Practic, muesli și granola conțin ingrediente foarte similare, dar sunt preparate diferit. Granola implică de obicei atât un ulei, fie grăsime și zahăr sau îndulcitor și este coaptă – asta este „modul în care granola primește acea textură crocantă și aromă dulce.

De exemplu, în rețetele noastre de granola, folosim ulei de nucă de cocos și sirop de arțar, unt de nuci, nectar de nucă de cocos, etc. Muesli, pe de altă parte, nu conține uleiuri adăugate, zaharuri și este consumat crud sau necoapte. Ambele sunt delicioase, dens de nutrienți și ușor de făcut și de servit.

cum să mănânci muesli

Folosiți muesli ca topping: adăugați ca un topping la un bol de smoothie precum Banana Blast Smoothie Bowl

Folosiți muesli ca cereale: turnați lapte de nuci de casă într -un bol de muesli pentru un mic dejun pur și simplu delicios

Utilizați muesli ca gustare: pre-portion pungi mici de dimensiuni de gustări pline de muesli pentru o gustare din timp

Folosiți muesli ca desert: cremă de banano de top sau pur și simplu înghețată de nucă de cocos cu muesli pentru o crunch sănătos

Utilizați muesli ca iaurt: top pe iaurt sau straturi alternative de iaurt cu muesli pentru un parfait sănătos

Utilizați muesli ca terci: înmuiați cu lapte de nuci și încălziți pentru a găti și înmuia pentru o versiune mai caldă a acestei rețete

muesli poate fi mâncat într -o varietate de moduri și feluri de mâncare de la dulce la savuros, dar puteți schimba și textura muesli, alegând să se înmoaie sau nu.

ar trebui să înmuiați muesli?

Puteți alege să înmuiați muesli sau să -l mâncați crud. Oricum ar fi să alegi să mănânci Muesli, beneficiile nutritive pentru ambele sunt încă fantastice în comparație cu majoritatea micului dejun standard pentru dieta americană. Mâncarea muesli crud este excelentă pentru mâncăruri răcoroase, cum ar fi topping pe iaurt rece, boluri de smoothie verde dezbrăcate sau cu lapte de nuci de casă.

Înmuierea mușli poate fi mai ușor de digerat pentru unele persoane cu probleme digestive sau cei care se bucură de textura unui terci sau a cerealelor calde. Înmuierea poate fi, de asemenea, benefică, deoarece ajută la reducerea cantității de acid fitic. Acidul fitic este prezent în mod natural în cereale integrale, nuci și semințe și joacă un rol în modul în care corpurile noastre absoarbe minerale, deoarece îl împiedică în majoritatea cazurilor.

chelați acid fitic (ceea ce este un mod fantezist de a spune că se leagă de) zinc, fier, calciu și magneziu într -o oarecare măsură, ceea ce face ca conținutul general de nutrienți să le fie mai puțin, deoarece corpurile noastre au un timp mai greu să le absoarbă și să le utilizeze .

Acidul fitic poate fi redus prin gătirea sau înmuierea și încolțirea cerealelor, a nucii sau a semințelor. Deoarece calciul, zincul și fierul sunt mai mulți „nutrienți de îngrijorare” în dietele vegetariene, puteți vedea de ce încolțirea și înmuierea cerealelor integrale, nuci și semințe sunt benefice pentru aceste stiluri de viață.

Acestea sunt biscuiți cu bombe.

biscuiți, copil. Nu pot să vă spun ultima dată când am avut un biscuit pe care m-am entuziasmat foarte mult să fac, parțial pentru că 1) nu sunt brutar, 2) sunt întotdeauna pline de gluten, care este un no-no personal în mine corp, 3) sunt atât de multă muncă de făcut și 4) am menționat că nu sunt brutar? Norocos pentru tine, această rețetă trebuia să fie în cartea mea de bucate care iese în toamna viitoare (Eeek!) Dar a trebuit să o tai pentru că aveam prea multe rețete ¯ \ _ (ツ) _/¯. Și acum, trebuie să vă împărtășesc cea mai ușoară și finală rețetă de biscuiți fără gluten pentru dvs., vă va plăcea în special dacă nu sunteți și un brutar. Continuați să citiți pentru biscuitul final simplu și delicios fără gluten realizat cu sub 10 ingrediente.

Aceste tacuri sunt umplute cu cartof dulce prăjit, ușor prafuit cu chimen și zahăr din sânge, scorțișoară de scorțișoară, o cremă de pecan de fasole neagră, care iese din această lume, roșii tocate, ceapă roșie și cilantro proaspătă, apoi completate cu cea mai simplă cremă de var var de var de var Topping pentru a aduce întregul fel de mâncare, toate încorporate într -o tortilă organică de porumb. Urale la sezonul taco tuturor!

talkin ”, tacos

Presupun că cei mai mulți dintre noi gravităm spre tacos în această perioadă a anului, cu Cinco de Mayo după colț, picnicuri de vară, fiind în aer liber, pofta de mâncare picantă, petreceri la piscină de vară sau doar dorind să ne distrăm ceva mai mult cu al nostru alimente. Tacosul sunt mâncarea finală distractivă din cartea mea, le puteți face exact cum doriți doar prin schimbarea topping -urilor pentru a se potrivi cu sezonul sau pentru ceea ce aveți chef. Sunt chiar un mare fan al obținând un pic experimental cu tacos și să le fac în salate uriașe de taco, baza fiind grămadă de verzi sau chiar înfășurate în foi de nori, ca aceste ambalaje de salată.

Să luăm un minut și să vorbim despre aceste componente Taco, pentru că merită o atenție serioasă. Am biciuit literalmente această cremă de pecan de fasole neagră, în timp ce eram în bucătărie creând această rețetă, care se numea prima dată tacosul de cartofi dulci, dar aveau nevoie de ceva- știi că ceva în plus care ar putea ține cartofii dulci prăjiți, complimentează aromele Dintre topping -uri cu tortilla de porumb și crema de var. Știam că vreau să folosesc fasole neagră, dar fasolea neagră simplă a apărut pe un taco nu a fost suficient de inovatoare sau interesantă pentru mine, așa că le -am pus doar într -un blender cu lapte de nucă de cocos și câteva condimente și am descoperit că acest lucru a fost delicios! Prea alergând, dar delicios și lipsea ceva mai mult împământat, plin de inimă și avea acel „bătăi de coaste”; Intră în pecan. Am prăjit ușor pecanii pentru a le îmbunătăți aroma și le -am purat cu amestecul și boom -ul de fasole neagră. Această cremă epică de fasole neagră s -a născut și sunt atât de bucuroasă că s -a întâmplat. Am mâncat această cremă transformată în toate săptămâna trecută, în afară de aceste tacuri, cum ar fi legumele crude pentru o gustare după -amiază, păpușită pe verdeață de salată, chiar și pe foi de nori!

La fel cum puteți folosi crema de pecan de fasole neagră în alte rețete și feluri de mâncare de -a lungul săptămânii, puteți folosi cu siguranță crema de var în multe alte moduri, preferata mea fiind la fel ca un wow bust pareri medici pansament cu salată cu un strop de oțet de cidru de mere și Pinch of Cayenne. Puteți utiliza, de asemenea, acest lucru ca pansament real pentru opțiunea Taco Salad!

[

 • Cilantro proaspăt
 • Suc proaspăt de lămâie
 • Jalapeno feliat subțire
 • Ceapa roșie feliată subțire
 • avocado feliat
 • Roși cubulețe
 • salată romine tocată
 • Crema de var (rețeta de mai jos)
 • sos fierbinte la alegere
 • măsline
 • Ridhish feliat
 • Ultimate Kimchi, un astfel de delicios, promit!
 • guacamole de lămâie

Oricât de mult îmi plac salatele uriașe pentru o intrare, îmi place să folosesc ambalaje și tortillas uneori, brandul meu preferat pentru tortilele de porumb sunt tortilele organice de porumb încolțite aici. De asemenea, puteți înfășura conținutul de taco într -o foaie de nori, într -o frunză de salată mare, cu un colard mare, coaja elvețiană sau o frunză de salată romine ca o barcă; toate acestea fiind la fel de delicioase!

Tacouri de cartofi dulci Tip de rețetă: Cina Autor: McKel Hill, MS, RD, LDN Timp de gătit: 45 de minute Timp total: 45 min Servește: 4-6 Un taco delicios fără gluten, fără carne, folosind cartofi dulci și pecani și un pansament cremos. Ingrediente

 • 4 căni de cartofi dulci tăiați cubulețe
 • Crema de pecan de fasole neagră
 • 1/2 cană lapte de nucă de cocos din conserve
 • 15 uncii (aproximativ 2 căni) fasole neagră gătită sau conservată, bine clătită
 • 1 cupă păcanele
 • suc de 1 var
 • 1/2 linguriță cuminul solului
 • 1/4 linguriță Sumac Sumac
 • 1/2 linguriță Sare de mare
 • 2 cuișoare de usturoi
 • 1/2 jalapeno
 • ardei negru proaspăt măcinat
 • 4 tortile de porumb
 • Crema de nucă de nucă de cocos
 • suc de 1 var
 • 1/2 lapte de nucă de cocos din conserve
 • ciupit de sare de mare
 • Garnish: romaine tocată, jicima tocată, ridiche feliate, cilantro proaspătă, avocado feliat, jalapeno,

Instrucțiuni

 1. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o foaie de copt căptușită, adăugați cartofi dulci tocați și scurgeți aproximativ 1-2 linguri de ulei de măsline, presărați sare de mare, piper negru proaspăt măcinat, chimen măcinat și un vârf de pământ Cinnamon totul după gust. Coaceți timp de 35-40 de minute sau până la licitație. Pune deoparte.
 2. Între timp, faceți crema de pecan de fasole neagră într -un procesor alimentar să combinați laptele de nucă de cocos, pecanele și fasolea neagră pentru a crea o pastă. Adăugați suc de lime proaspăt, chimen măcinat, usturoi, jalapeno, sumac măcinat, sare de mare și piper negru. Reglați condimentele după gust.
 3. Pentru a face crema de var, într -un bol mic, turnați laptele de nucă de cocos și strângeți sucul de lime proaspăt și un centimetru de sare, amestecați pentru a combina.
 4. Pentru a servi: tortilele de porumb cald ușor la cuptor (fierbinte de la prăjirea cartofilor dulci sau pe o tigaie), Dollop aproximativ 2-4 linguri de cremă de fasole neagră pe 1 tortilla de porumb, așezați cartofii dulci prăjiți deasupra, picături Crema de nucă de nucă de var și adăugați garnituri ca opțiune.
3.2.2802

Recomand cu mare drag când stocați aceste componente taco (adică toppinguri, cremă de var, cremă de pecan cu fasole neagră etc.), pe care le faceți separat, astfel încât să își păstreze textura și integritatea aromelor. Containerele mele preferate au devenit rapid aceste sticle pe care le -am găsit după ce v -am înscris pe toți pe Instagram pentru a mă ajuta să aleg cele mai bune dintre cele mai bune (voi băieți, mulțumesc!).

distrează -te încercând pe acești toți, abia aștept să văd ce includ toppingurile tale și cum le faci pe acestea! #nutritionStrrippread

xx McKel

P.S.

ratați pe brunch -ul de primăvară din Nashville în weekendul trecut? Nu te teme! Biletele pentru următorul club de cină, Picnic de vară sunt acum la vânzare și sunt atât de încântat de acesta … Să spunem că vor exista bluegrass live, focuri, smores, rotiri sănătoase pe preferatele dvs. de picnic și multe altele. Prinde -ți biletele înainte ca acestea să se vândă rapid!

Căutați o lasagna delicioasă, hrănitoare, plină de legume? Încercați acest lasagna non-lactat și fără gluten, lasagna de migdale-migdale.

am experimentat cu toții acea senzație de oboseală a mesei, când ești prea obosit din ziua ta aglomerată și nu ai energia să bici ceva complex pentru cină, fie mâncarea pe care o preparați pentru săptămână este începând să se simtă puțin repetitiv.

A fost exact așa cum mă simțeam când am decis să trec prin cartea de bucate dezbrăcată pentru nutriție pentru o inspirație personală. Deși nu aveam legumele exacte enumerate în rețeta din frigiderul meu la acea vreme, am avut ceea ce este listat în rețeta de mai jos. Cheia aici este să folosiți orice legume aveți la îndemână.

Ca multe dintre rețetele pe care le împărtășim pe nutriție dezbrăcată, ingredientele sunt ușor de schimbat în funcție de ceea ce vă place și de ceea ce aveți în frigider sau de ceea ce este în sezon.

Indiferent dacă consumați lactate sau nu, această rețetă de ricotta de migdale este o încercare obligatorie! Aroma și textura ricottei în lasagna este un fel de must-have din Tang, textura cremoasă, până la micul impuls în proteine. “>